Over mij

Elke dag zetten duizenden mensen zich in voor waardevol werk in de grootste sector van Nederland: zorg en welzijn. Geen dag is hetzelfde, elke dag biedt ruimte voor een nieuw verhaal. Unieke verhalen, want we zijn als persoon immers allemaal anders. Dit geldt niet alleen voor de mensen die zorg en welzijn verlenen, maar ook voor hen die het ontvangen. Hoopvolle verhalen, levendige en soms lastige verhalen. Verhalen die het verdienen om verteld te worden. Door mij, bijvoorbeeld.

Ik ga op zoek naar de mooiste verhalen. Die raken, die iets bij de lezer losmaken. Of die gewoon simpelweg laten zien hoe iets is. Niets meer, niets minder. En dat alles voor het doel dat jij wilt bereiken.

Of het nu in de vorm van een achtergrondartikel, interview of korte webtekst is: ik vertaal de boodschap van jouw zorg- of welzijnsorganisatie in mooie content.

En content maken, dat kan ik wel. Mijn liefdes voor taal, social media en ondernemen komen samen in het starten van mijn eigen bedrijf. Knutselen met woorden en het creëren van beelden vind ik het leukste dat er is.
Al komt in de zon op het terras zitten op een goede tweede plek. Daarnaast ben ik groot voorstander van het volgen van je hart en doen wat je leuk vindt, daarom is persoonlijke ontwikkeling ook een favoriet schrijfonderwerp.

Liefde voor taal, social media en ondernemen

Tel die drie dingen bij elkaar op en je hebt de formule achter Bij zinnen te pakken.

En waarom zorg en welzijn?

Na het afronden van mijn studie hbo Communicatie besloot ik verder te studeren. Ik koos voor de master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, met als specialisatie Taal en Communicatie in Organisaties. Per toeval schreef ik mijn laatste scriptie over tweets van ziekenhuizen. Noem het per (on)geluk, want ik had eigenlijk voor tweets van de politie gekozen. Die bleken echter zo lastig te onderzoeken, dat ik op aanraden van een docent wisselde naar ziekenhuizen. Een schot in de roos. Enkele tweets later en voilà, mijn sympathie voor de zorg- en welzijnssector was geboren. En die is alleen maar gegroeid in de afgelopen jaren.

Zin om samen te werken?

Neem contact op