Waar kan ik
je mee helpen?‎

Je hebt een tekst geschreven en wilt zeker weten dat deze volledig foutloos en fijn leesbaar is. Of je hebt helemaal geen tekst, terwijl je die wel nodig hebt. Lees dan verder om te kijken waar ik je mee kan helpen.

Teksten schrijven

Je hebt een goede tekst nodig, maar geen tijd of niet genoeg expertise in huis om dit zelf te doen. Je zoekt iemand die jouw boodschap in een krachtig verhaal kan vertalen. Here I Am. Ik schrijf teksten op de juiste toon, die kloppen en volledig zijn. Van social media bericht tot interview en van achtergrondartikel tot (korte) webtekst.

Teksten voor social media nodig?
Wil je de door mij geschreven tekst promoten via je social media kanalen? In dat geval lever ik je ook teksten aan die je met één druk op de knop op social media kunt plaatsen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat de tekst het juiste aantal woorden bevat, inclusief relevante hashtags.

Meer van mijn werk zien?

Wil je liever eerst wat van mijn werk zien, voor je me vraagt om aan de slag te gaan? Neem een kijkje bij mijn portfolio.

Teksten
redigeren

Je hebt een tekst geschreven, maar bent nog niet helemaal tevreden. De zinnen zijn nog niet compleet je-van-het en daarbij weet je niet of je tekst nu volledig foutloos is. Ook dan help ik je graag. Ik speur alle fouten in je tekst op en zorg ervoor dat jouw lezer van a tot z geboeid blijft door jouw verhaal, doordat de zinnen elkaar moeiteloos opvolgen en de tekst prettig leest.

Teksten
corrigeren

Je wilt jouw tekst laten nakijken, maar het is niet nodig om de tekst ook te redigeren. In dat geval kan ik je tekst corrigeren. Dit betekent dat ik alle spel- en interpunctiefouten in je tekst opspoor, zodat jouw tekst foutloos de deur uit kan.

Het verschil met redigeren is dus dat ik hierbij niet kijk naar stijlfouten of de zinnen herfomuleer als dat nodig is.

Hulp nodig bij social media?

Jouw zorgorganisatie heeft wel social media kanalen, maar jullie doen er (te) weinig mee. Of behalen niet het gewenste resultaat. Zoals het aantrekken van nieuwe collega’s of interactie met jullie doelgroep. Jammer, want je steekt er toch wel veel tijd in. Het levert je echter niets op en dat is zonde. Dat moet toch anders kunnen? Inderdaad.

Ook voor hulp bij je social media kanalen kun je me inschakelen. Samen nemen we jouw social media kanalen onder de loep. Weet je bijvoorbeeld wel wie je beoogde doelgroep is? En bereik je die doelgroep momenteel ook? Wil je meer volgers of wil je meer betrokkenheid onder je volgers? Is de content die je wilt delen het struikelblok, of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen?

Samen gaan we aan de slag om het antwoord op deze en nog veel meer vragen te vinden. Zodat jij straks als een contentkanon te werk kunt gaan. Met een groeiend socialmediakanaal, doorkliks naar relevante pagina’s op je website én het behalen van je gewenste doelen.

Meer weten? Ga naar eerstehulpsocialmedia.nl en neem contact op.

Waarom samenwerken?

Logisch dat je je afvraagt waarom je voor mij zou moeten kiezen en niet voor een van de vele andere tekstschrijvers. Ik werk snel, zorgvuldig en maak dingen niet moeilijker dan ze moeten zijn. De check-check-dubbelcheck kun je met een gerust hart aan mij overlaten, omdat ik het oprecht leuk vind om een tekst tot in miniscuul detail uit te pluizen. Zodat jij een krachtig, foutloos geschreven verhaal kunt publiceren.

Maar wie kan het je beter vertellen dan één van mijn klanten zelf?

Testimonials

Maaike was de ideale aanvulling op ons communicatieteam bij Utrechtzorg! Ze begrijpt snel wat belangrijk is voor je organisatie, werkt zelfstandig en is heel breed inzetbaar. Zo gaf ze ons team een fijne boost. Ze is een kei in teksten schrijven en projectcommunicatie, maar denkt ook op hoger niveau mee over de juiste koers voor de toekomst. Het is fijn dat ze specifieke kennis van én een groot hart voor zorg en welzijn heeft. Dit alles combineert ze met veel humor en betrokkenheid.
Diede Heitink – Communicatieadviseur, Utrechtzorg
Maaike is een goede communicatieadviseur die ons heeft geholpen bij de uitrol van SPP in het LUMC. Maaike denkt proactief mee, werkt zelfstandig, is flexibel, collegiaal en is erg goed in teksten.
Matthijs Meester – Interim (HR) directeur, LUMC
Maaike heeft bij Utrechtzorg in de rol van communicatieadviseur een waardevolle bijdrage geleverd aan de positionering van Utrechtzorg. Ze weet waar ze over praat, schakelt snel, heeft een netwerk van communicatiebureaus/vormgevers, heeft een vlotte pen, is praktisch ingesteld en levert resultaat. Bovendien is Maaike een leuk mens om mee samen te werken. Mocht ik weer op zoek zijn naar een communicatieadviseur dan zal ik haar zeker weer benaderen!
Mirjam Beerkens – Operationeel manager, Utrechtzorg

Maaike heeft ons super geholpen met het schrijven en redigeren van onze teksten voor nieuwsbrieven, website en meer. Ze heeft snel door wat je bedoelt, denkt mee en werkt efficiënt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Justin Junier – Eigenaar, Superheld.nu

Laten we kennismaken

Neem contact op